White Wash

Home | White Wash

White wash kopen

Bij Scandinavischeverf.nl zijn we gespecilialiseerd in het Noorse verfmerk Jotun. Jotun heeft op het gebied van white wash de juiste producten. Voor whitewash kun je Jotun Panellak gebruiken. Deze transparante, matte white wash beits is ideaal voor hout, gips of stucwerk binnen. Dankzij het UV-filter wordt het verkleuren van het hout sterk vertraagd. De Jotun Panellak is te gebruiken op zowel wanden, balken, plafonds, vloeren als trappen. Wilt u meer weten over white wash verf, white wash olie of white wash beits en de mogelijkheden met Jotun producten hiervoor? Lees dan snel verder.

Voordelen white wash verf en white wash beits

De white wash verf of white wash beits van Jotun, de Panellak, biedt meerdere voordelen. Zo bevat het een UV-filter voor een langere duurzaamheid en een witte matte uitstraling. Hoe meer lagen je aanbrengt van de whitewash, hoe witter het oppervlakte wordt. Het witte pigment in de whitewash gaat de vergeling van het hout tegen. Om het hout goed af te dichten en te beschermen tegen vocht en vuil kun je het beste kiezen voor Jotun Trestjerner Gulvlakk WB. Deze slijtvaste lak zorgt ervoor dat jouw white wash vloer goed beschermt is tegen vloeistoffen en slijtage.

De whitewash verf van Jotun is voor veel toepassingen te gebruiken. Zo is het te gebruiken voor al het hout binnen, van vloeren en wanden tot aan plafond en meubels. Door de witte waas geef je het hout een beachlook. Doordat het gaat om een transparante whitewash beits blijf je het structuur van het hout zien. Hoe meer lagen je aanbrengt van de Panellak, hoe minder de houtnerf zichtbaar is en hoe dieper het wit wordt. Doordat de white wash niet helemaal dicht is het verstandig om vloeren nog na te behandelen met de Jotun Trestjerner Gulvlakk WB.

Aanbevolen producten

Aanbevolen producten voor white wash verf en het alles wat je nodig hebt voor white wash.

50% Korting

18,62

44,96

27,10

1,10

1,36

3,00

White wash verf kopen bij Scandinavischeverf.nl

Als je op zoek bent naar een kwalitatieve white wash verf, white wash olie of white wash beits, dan ben je bij Scandinavischeverf.nl aan het juiste adres. Bij ons krijg je enkel kwaliteitsadvies. Daarnaast zijn wij een officiële Jotun dealer, dus wij weten precies welke producten jij nodig hebt voor je klus.

Bestel jij vandaag jouw white wash voor 15:00? Dan is jouw bestelling morgen al in huis. Is deze bestelling boven de €50? Dan zijn de verzendkosten helemaal gratis!

Cookie melding
“Deze website maakt gebruik van “cookies” (tekstbestandjes die op jouw computer worden geplaatst) om de website te laten functioneren, de website te helpen analyseren om onze dienstverlening te verbeteren of voor marketing doeleindes.”.