White Wash

Home | White Wash

White wash kopen. De best verf, beits en olie voor uw vloer!

Bij Scandinavischeverf.nl zijn we gespecilialiseerd in het Noorse verfmerk Jotun. Jotun heeft op het gebied van white wash de juiste producten. Hiervoor kun je Jotun Panellak gebruiken. Deze transparante, matte beits is ideaal voor hout, gips of stucwerk binnen. Dankzij het UV-filter wordt het verkleuren van het hout sterk vertraagd. De Jotun Panellak is te gebruiken op zowel wanden, balken, plafonds, vloeren als trappen. Wilt u meer weten over whitewash verf, olie of beits en de mogelijkheden met Jotun producten hiervoor? Lees dan snel verder.

Voordelen white wash beits en verf

De white wash verf of beits van Jotun, de Panellak, biedt meerdere voordelen. Zo bevat het een UV-filter, wat zorgt voor een langere duurzaamheid, een witte matte uitstraling en zorgt er samen met het witte pigment voor dat de vloer niet zo snel een gele uitstraling krijgt. Je kunt zelf kiezen hoe wit je de vloer maakt of hoe transparant je de whitewash wil houden. Gebruik je hier veel van, dan zal het oppervlak er een stuk witter uitzien. Breng je weinig of minder aan, dan zal je de oorspronkelijke vloer nog door de laag heen zien en is de laag relatief transparant. Om het hout goed af te dichten en te beschermen tegen vocht en vuil kun je het beste kiezen voor Jotun Trestjerner Gulvlakk WB.

De whitewash verf van Jotun is voor veel toepassingen te gebruiken. Zo is het te gebruiken voor al het hout binnen, van vloeren en wanden tot aan plafond en meubels. Door de witte waas geef je het hout een beachlook. Doordat het gaat om een transparante whitewash beits blijf je het structuur van het hout zien. Hoe meer lagen je aanbrengt van de Panellak, hoe minder de houtnerf zichtbaar is en hoe dieper het wit wordt. Doordat de substantie niet helemaal dicht is het verstandig om vloeren nog na te behandelen met de Jotun Trestjerner Gulvlakk WB.

Aanbevolen producten

Aanbevolen producten voor white wash verf en het alles wat je hiervoor nodig hebt.

50% Korting

18,62

44,96

27,10

1,10

1,36

3,00

White wash verf kopen bij Scandinavischeverf.nl

Als je op zoek bent naar een kwalitatieve white wash verf, olie of beits, dan ben je bij Scandinavischeverf.nl aan het juiste adres. Bij ons krijg je enkel kwaliteitsadvies. Daarnaast zijn wij een officiële Jotun dealer, dus wij weten precies welke producten jij nodig hebt voor je klus.

Bestel jij dit vandaag nog vóór 15:00? Dan is jouw bestelling morgen al in huis. Is deze bestelling boven de €50? Dan zijn de verzendkosten helemaal gratis!

Cookie melding
“Deze website maakt gebruik van “cookies” (tekstbestandjes die op jouw computer worden geplaatst) om de website te laten functioneren, de website te helpen analyseren om onze dienstverlening te verbeteren of voor marketing doeleindes.”.