Home | Winkel | Jotun Demidekk Ultimate Helmatt

Jotun Demidekk Ultimate Helmatt

Wissen

43,55

Voordelen bestellen bij Scandinavischeverf.nl

Productomschrijving

Beschrijving

Dekkende houtbescherming van Jotun Demidekk Ultimate Helmatt

Jotun Demidekk Ultimate Helmatt is een uiterst duurzame, dekkende en watergedragen houtbescherming voor houten en steenachtige ondergronden buiten. Deze dekkende matte beits zorgt ervoor dat de houtstructuur geaccentueerd wordt en is erg makkelijk in onderhoud. Naast houten en steenachtige ondergronden is deze bescherming ook uitermate geschikt voor houtrijke gevelelementen als houtskeletbouw en gevelbetimmering. Jotun staat bekend om zijn duurzaamheid en de hoge mate van kleurbehoud en het moeiteloos aanbrengen. De Demidekk Ultimate Helmatt is geen uitzondering en bevat alle eigenschappen die je van Jotun gewend ben. Bestel voor 15:00 en ontvang jouw bestelling de volgende dag al.

Bescherming tijdens alle weersomstandigheden met Jotun Demidekk Ultimate Helmatt

Jotun Demidekk Ultimate Helmatt houtbescherming geeft door het goed intrekkende alkyd bestanddeel een uitstekende hechting. Tevens zorgt dit product voor een langdurig kleurbehoud en een uitermate goede bescherming tegen alle weersinvloeden en zonnestralen. De bescherming is onderhoudsarm tot zo’n twaalf jaar lang en blijft al die tijd erg elastisch, zelfs onder extreme temperaturen en weersomstandigheden. Door het waterdampdoorlatende systeem van de bescherming wordt de vochtigheid van het hout goed binnen de perken gehouden.

Gebruiksaanwijzing Jotun Demidekk Ultimate Helmatt

De houtbescherming is verkrijgbaar in verpakkingen van 0.75, 3 en 10 liter waarbij duizenden kleuren mogelijk zijn. De bescherming is, afhankelijk van het weer, droog na ongeveer 30 minuten. Voordat het overschilderd kan worden moet circa 2 uur gewacht worden. Het aanbrengen van het product kan het beste met een roller, een platte zachte langharige kwast of een airless verfspuit. Belangrijk is dat het product niet verdund mag worden en gereinigd moet worden met water. Voordat dit product gebruikt kan worden is het belangrijk dat de ondergrond schoon en droog is, in het geval van hout ook licht opgeschuurd. Voor het reinigen kun je gebruik maken van Jotun Kraftvask. Ga je nieuw en kaal hout gebruiken? Dan raden we bij Scandinavischeverf.nl aan om het hout eerst te behandelen met Jotun Visir Oljegrunning Klar.

Naast deze soort uit de Demidekk serie verkopen wij Jotun Demidekk Terrasslasyr, Jotun Demidekk Oljetackfarg, Jotun Demidekk Strukturlasyr, Jotun Demidekk Infinty Details en Jotun Demidekk Ultimate Tackfarg.

Extra informatie

Kleurwaaier

Jotun Dekkende kleuren, NCS Collection, NCS Edition 2 1995, RAL, RAL Design, Sikkens 4041 Color Concept, Sikkens 5051 Color Concept, Sikkens Authentieke Kleuren

Inhoud/Liter

10L, 3L, 750mL

Dekking

Dekkend

Locatie

Buiten

Toepassing

Lange onderhoudsintervallen

Snelle droging

Extra matte uitstraling

Zeer goede bescherming

Specificaties

Kleurwaaier

Jotun Dekkende kleuren, NCS Collection, NCS Edition 2 1995, RAL, RAL Design, Sikkens 4041 Color Concept, Sikkens 5051 Color Concept, Sikkens Authentieke Kleuren

Inhoud/Liter

10L, 3L, 750mL

Dekking

Dekkend

Locatie

Buiten

Toepassing

5/5

Kwaliteitsproducten, soepele levering en ook nog eens goed advies over hoe de producten te gebruiken. Hier moeten wel vakmensen achter zitten.

- Jan R.

5/5

Mijn go-to website voor mijn favoriete verf en aanverwante producten. Altijd vlotte leveringen en nog nooit problemen gehad.

- Thomas H.

{{ reviewsTotal }}{{ options.labels.singularReviewCountLabel }}
{{ reviewsTotal }}{{ options.labels.pluralReviewCountLabel }}
{{ options.labels.newReviewButton }}
{{ userData.canReview.message }}

Dit heb je ook nodig!

12,10

5,75

51,23

6,10
Cookie melding
“Deze website maakt gebruik van “cookies” (tekstbestandjes die op jouw computer worden geplaatst) om de website te laten functioneren, de website te helpen analyseren om onze dienstverlening te verbeteren of voor marketing doeleindes.”.