Scanofloor

Home | Scanofloor

Scanofloor vloercoatings

Scanofloor is de specialist als het gaat vloercoatings voor vele verschillende vloeren. Het merk is gespecialiseerd in vloerverf en coatings voor zowel particulier gebruik als het gebruik in zwaar belaste vloeren in fabrieken, garages, winkels en kantoren. Scanofloor is echt een begrip onder professionals. De producten van Scanofloor worden in Nederland en staan bekend om hun kwaliteit en duurzaamheid. Bestel de producten uit het assortiment voor 15:00 en je ontvangt ze al de volgende dag in huis. Meer weten over de producten? Neem dan contact met op met Scandinavischeverf.nl voor deskundig advies of lees direct verder.

Producten van Scanofloor

Het assortiment van Scanofloor bestaat uit diverse producten voor het afwerken en behandelen van vele soorten vloeren. Zo hebben ze betonverf die naast beton ook geschikt is voor anhydrietvloeren, zandcement en cementdekvloeren, vloerverf voor kunststoffen zoals linoleum, laminaat, vinyl en pvc en vloercoatings die ook geschikt zijn voor vloerverwarming.

Daarnaast hebben ze ook primers voor het aanbrengen van een goede hechtingslaag, belijningsverf om te gebruiken in sporthallen, garages en fabrieken en vloerolie die kan werken als een stofbinder.

Populaire producten van Scanofloor

Bekijk de producten van Scanofloor.

50% Korting

18,62

44,96

27,10

1,10

1,36

3,00

Scanofloor bij Scandinavischeverf.nl

Bij Scandinavischeverf.nl kun je terecht voor de beste producten van Scanofloor en alle benodigdheden voor het aanbrengen van het product. Bovendien kun je bij ons ook al je vragen kwijt en kunnen onze experts je adviseren over het gebruik van het juiste product voor jouw vloer.

Waarom zou je bij Scandinavischeverf.nl bestellen? Daar zijn meerdere redenen voor. Zo bezorgen wij je bestelling boven een waarde van €50 gratis en bestel je voor 15:00? Dan heb je het de volgende dag al in huis. Bovendien kunnen onze experts jou helpen bij het maken van de juiste keuze voor de beste producten van Scanofloor.

Cookie melding
“Deze website maakt gebruik van “cookies” (tekstbestandjes die op jouw computer worden geplaatst) om de website te laten functioneren, de website te helpen analyseren om onze dienstverlening te verbeteren of voor marketing doeleindes.”.