Home | Winkel | Scanofloor Vloerolie

Scanofloor Vloerolie

Wissen

30,90

Voordelen bestellen bij Scandinavischeverf.nl

Productomschrijving

Beschrijving

Scano Vloerolie als beste product voor jouw binnenvloer

Scano Vloerolie, eerder bekend als Jotun Oxan Olie, is een transparante sealer voor binnenvloeren op basis van alkydhars. Deze hars dringt diep in de ondergrond en bindt alle losse stofdelen zodat het oppervlak eenvoudig te onderhouden is. De Scano Vloerolie wordt toegepast op vloeren waar nog geen dekkend verfsysteem aanwezig is. Bij Scandinavischeverf.nl hebben we de vloerolie in 1L, 3L en 10L. Bestel je vloerolie voor 15:00 en je hebt het de volgende dag al in huis. Heb je nog vragen over de juiste keuze? Neem dan direct contact met ons op voor deskundig advies.

Voordelen van Scano Vloerolie

De olie is een transparante terpentine verdunbare stofbinder. Het bindt alle losse stofdeeltjes waardoor je een goed te onderhouden vloer krijgt. Het is bestand tegen minerale oliën en lichte chemicaliën. Wanneer het gebruikt wordt op plavuizen en tegelvloeren brengt het de kleuren van deze vloer weer helemaal tot leven.

De Scano Vloerolie kan op veel vloeren worden aangebracht. Het kan toegepast worden op beton- en cementvloeren, stelconplaten wanden, houten vloeren, poreuze tegelvloeren, garagevloeren en magazijnvloeren. Het is dus geschikt voor vloeren in hangars, archieven, balkons, galerijen, parkeergarages, drukkerijen, werkplaatsen, liftschachten, hobbyruimten en expositieruimten. Het geeft de vloer een hoogglans afwerking.

Toepassing van de Scanofloor vloerolie

De Scano Vloerolie is aan te brengen met een kwast, roller of verfspuit. Voor het maximaal haalbare resultaat is het verstandig om minimaal twee tot drie lagen aan te brengen. Na het aanbrengen is de vloer stofdroog na ongeveer 7 uur en is het overschilderbaar na ongeveer 12 uur. Het is compleet doorgehard na 24 uur. Voor het beste resultaat is het belangrijk om de eerste week na de behandeling de vloer niet te sterk belasten. Het rendement is verschillend per oppervlakte waar het op wordt gebruikt. Wordt de Scano Vloerolie gebruikt op hout dan is het rendement gemiddeld 12 tot 15 m² per liter. Op beton of cement is het gemiddelde rendement zo’n 8 tot 12 m² per liter.

Voordat de vloerolie aangebracht kan worden is het belangrijk om het oppervlakte vooraf goed te reinigen en ontvetten. Daarvoor kun je natuurlijk het beste de producten van Jotun gebruiken van Scandinavischeverf.nl. Wij hebben het reinigingsmiddel Husvask en het krachtige Kraftvask mocht dit nodig zijn. Het is belangrijk dat het oppervlak schoon, droog, zuiver en gezond is. Cement- en betonvloeren moeten minimaal vier tot zes weken oud en winddroog zijn voordat de vloerolie aangebracht kan worden. Afhankelijk van de afwerkingsvloer kan het middel nog verdunt worden met terpentine. Bovendien mag het hout een vochtigheidsgraad van 18% hebben en de vochtigheidsgraad van beton mag maximaal 3% zijn.

Naast Scanofloor Vloerolie kunt u van dit merk bij ons ook Clearcoat, Uniprimer, Pré dekverf en Clearprimer bestellen.

Extra informatie

Inhoud/Liter

10L, 1L, 3L

Toepassing

Locatie

Binnen

Kleurwaaier

Transparant

Dekking

Transparent

Bindt alle stofdelen

Eenvoudig in onderhoud

Dringt diep in de ondergrond

Veel toepassingsmogelijkheden

Niet geschikt voor geglazuurde tegels

Stofdroog na 7 uur

Specificaties

Inhoud/Liter

10L, 1L, 3L

Toepassing

Locatie

Binnen

Kleurwaaier

Transparant

Dekking

Transparent

5/5

Kwaliteitsproducten, soepele levering en ook nog eens goed advies over hoe de producten te gebruiken. Hier moeten wel vakmensen achter zitten.

- Jan R.

5/5

Mijn go-to website voor mijn favoriete verf en aanverwante producten. Altijd vlotte leveringen en nog nooit problemen gehad.

- Thomas H.

{{ reviewsTotal }}{{ options.labels.singularReviewCountLabel }}
{{ reviewsTotal }}{{ options.labels.pluralReviewCountLabel }}
{{ options.labels.newReviewButton }}
{{ userData.canReview.message }}

Dit heb je ook nodig!

12,10

1,36

3,80

6,10
Cookie melding
“Deze website maakt gebruik van “cookies” (tekstbestandjes die op jouw computer worden geplaatst) om de website te laten functioneren, de website te helpen analyseren om onze dienstverlening te verbeteren of voor marketing doeleindes.”.