Home | Winkel | Scanofloor Clearcoat

Scanofloor Clearcoat

Wissen

119,65

Voordelen bestellen bij Scandinavischeverf.nl

Productomschrijving

Beschrijving

De voordelen van Scanofloor Clearcoat

Scanofloor Clearcoat is een innovatieve, waterverdunbare en vrijwel emissievrije polyurethaanaflak. De clearcoat is ideaal voor een gladde en licht met vlokken ingestrooid Scanofloor systeem. Dit product is speciaal geschikt voor het transparant afsealen van polyurethaan en epoxy rol- en gietvloersystemen. Bij Scandinavischeverf.nl zien we dat veel gebruikte toepassingsgebieden vooral minerale vloeren in kantoren, winkels, showrooms, scholen, ziekenhuizen en openbare gebouwen. Bestel Scano Clearcoat vóór 15:00 en je hebt het de volgende dag al in huis. Nog vragen over dit of een van onze andere producten? Neem dan contact met ons op voor deskundig advies.

Kenmerken van Scanofloor Clearcoat

Scanofloor Clearcoat is een 2-componenten polyurethaan lak. De lak is waterverdunbaar, zeer goed te verwerken, uitstekend te reinigen, biedt een hoge slijtvastheid, is UV-bestendig, vrijwel emissievrij, gering allergeen en fysiologisch onschadelijk na het uitharden. Ook is de afwerkingslaag hittebestendig waardoor het ook zeer goed te gebruiken op een aanrechtblad. De Clearcoat heeft een zijdeglans en is transparant. Het is overschilderbaar en beloopbaar na 12 uur. Het is verstandig om twee lagen aan te brengen. Na 14 uur is Clearcoat licht belastbaar en na 7 dagen is het volledig belastbaar.

De vloer is bestand tegen zouten, zuren, logen en oplosmiddelen. Dit product van Scanofloor is te gebruiken op vele soorten vloeren zoals anhydrietvloeren, betonvloeren, cementdekvloeren, epoxy- en pu gietvloeren, grindvloeren, houten vloeren, laminaat, linoleum, vinyl, natuursteen en tegels. Omdat de Clearcoat een afwerklaag is, is het belangrijk om als voorbehandeling een primer van Scanofloor te gebruiken voor een optimale hechting. Het rendement van het product is zo’n 10 m² per kilogram.

Scanofloor Clearcoat aanbrengen

Voordat je aan de slag gaat met het aanbrengen van deze Clearcoat is het belangrijk om de ondergrond te reinigen met een sterk schoonmaakmiddel dat geschikt is voor jouw ondergrond. Vervolgens moet de ondergrond geschuurd worden en daarna stof- en vetvrij worden gemaakt en het moet droog zijn. Als dit het geval is kan een geschikte primer worden aangebracht voor optimale hechting. Indien de primer droog is, moeten de Clearcoat componenten A en B mechanisch gemengd worden. Dit kun je het beste doen met een boormachine met spindel. Voor het verwerken van het product mag de temperatuur van de grond niet lager dan 10 graden Celsius zijn terwijl temperatuur van de lucht tussen de 15 en 25 graden Celsius moet liggen met een relatieve luchtvochtigheid van 70% of lager. Vervolgens kun je de Clearcoat uitgieten en gelijkmatig verdelen met een kortharige 2-componenten vachtroller. Het is belangrijk zorgvuldig na te rollen en op te letten dat bij de plinten er niet teveel van de Clearcoat blijft liggen. Na 1 uur kun je het plakband verwijderen en na 2 tot maximaal 72 uur kun je de volgende laag aanbrengen. Als het nodig is kun je ervoor kiezen om de eerste laag nog te schuren wanneer er bijvoorbeeld nog stof ligt of als er overeind staande houtvezels te zien zijn. Na 72 uur moet je altijd schuren en overschilderen. Het is ook belangrijk dat je aangebroken blikken niet opnieuw gebruikt. Vervolgens is het belangrijk om de coating de komende 7 dagen niet afdekt om het op de juiste manier uit te laten harden. Volg dan ook altijd de technische informatie van Scanofloor Clearcoat voor de beste verwerking.

Naast Clearcoat verkopen wij van Scano ook Uniprimer, Vloerolie, Pré dekverf en Clearprimer.

Extra informatie

Inhoud/Liter

1L, 5L

Toepassing

Locatie

Binnen

Kleurwaaier

Transparant

Dekking

Transparent

Uitstekende slijtvastheid

Geen vergeling

Weekmaker bestendig

Vloeistofdicht

Beloopbaar na 12 uur

Specificaties

Inhoud/Liter

1L, 5L

Toepassing

Locatie

Binnen

Kleurwaaier

Transparant

Dekking

Transparent

5/5

Kwaliteitsproducten, soepele levering en ook nog eens goed advies over hoe de producten te gebruiken. Hier moeten wel vakmensen achter zitten.

- Jan R.

5/5

Mijn go-to website voor mijn favoriete verf en aanverwante producten. Altijd vlotte leveringen en nog nooit problemen gehad.

- Thomas H.

{{ reviewsTotal }}{{ options.labels.singularReviewCountLabel }}
{{ reviewsTotal }}{{ options.labels.pluralReviewCountLabel }}
{{ options.labels.newReviewButton }}
{{ userData.canReview.message }}

Dit heb je ook nodig!

12,10

1,36

3,80

6,10
Cookie melding
“Deze website maakt gebruik van “cookies” (tekstbestandjes die op jouw computer worden geplaatst) om de website te laten functioneren, de website te helpen analyseren om onze dienstverlening te verbeteren of voor marketing doeleindes.”.