Home | Winkel | Trestjerner Gulvmaling

Trestjerner Gulvmaling

Wissen

37,55

Voordelen bestellen bij Scandinavischeverf.nl

Productomschrijving

Beschrijving

Trestjerner Gulvmaling als vloercoating voor de bescherming van hout en beton

Trestjerner Gulvmaling is een met waterverdunbare vloercoating voor hout en beton. Deze coating is bedoeld voor binnen en kan aangebracht worden op wanden en vloeren van zandcement, laminaat, vinyl, hout en beton. Daarnaast is dit product ook geschikt als multifunctionele houtverf op allerlei ondergronden.

Trestjerner Gulvmaling is slijtvast

De belangrijkste en uniekste eigenschap van dit product is dat het slijtvast is en daarnaast ook krassen voorkomt. Trestjerner Gulvmaling is tevens speciaal doordat het uit één component bestaat. Daarnaast vergeelt deze coating niet en heeft het geen geur. Doordat het product voor het grootste deel is opgelost met water is het minder milieubelastend. De Trestjerner Gulvmaling coating is verkrijgbaar in duizenden kleuren en heeft een verbruik van 6 tot 8m2 per liter.

Aanbrengen en drogen van Trestjerner Gulvmaling

De ondergrond waarop de coating aangebracht zal worden moet schoon, droog en vetvrij zijn voordat het product erop toegepast wordt. Voor de applicatie is een verfspuit, kwast of roller nodig. Na het aanbrengen duurt het circa 2 uur voordat de ondergrond stofdroog is. Na 8 uur is de coating overschilderbaar en na ongeveer 24 is het product doorgehard met een volledige hardheid na 3 tot 4 weken.

Naast Trestjerner Gulvmaling bevat ons assortiment ook Trestjerner Gulvlakk Solvent, Jotun Trestjerner Gulvlakk WB en Trestjerner Betongolje.

Extra informatie

Kleurwaaier

Jotun Dekkende kleuren, NCS Collection, RAL, RAL Design, Sikkens 4041 Color Concept, Sikkens 5051 Color Concept, Sikkens Authentieke Kleuren

Inhoud/Liter

10L, 3L, 750mL

Dekking

Dekkend

Locatie

Binnen

Toepassing

Kras- en Slijtvast

Geurloos

Leverbaar in vele verschillende kleuren

Geen vergeling

Specificaties

Kleurwaaier

Jotun Dekkende kleuren, NCS Collection, RAL, RAL Design, Sikkens 4041 Color Concept, Sikkens 5051 Color Concept, Sikkens Authentieke Kleuren

Inhoud/Liter

10L, 3L, 750mL

Dekking

Dekkend

Locatie

Binnen

Toepassing

5/5

Kwaliteitsproducten, soepele levering en ook nog eens goed advies over hoe de producten te gebruiken. Hier moeten wel vakmensen achter zitten.

- Jan R.

5/5

Mijn go-to website voor mijn favoriete verf en aanverwante producten. Altijd vlotte leveringen en nog nooit problemen gehad.

- Thomas H.

{{ reviewsTotal }}{{ options.labels.singularReviewCountLabel }}
{{ reviewsTotal }}{{ options.labels.pluralReviewCountLabel }}
{{ options.labels.newReviewButton }}
{{ userData.canReview.message }}

Dit heb je ook nodig!

12,10

1,36

3,80

6,10
Cookie melding
“Deze website maakt gebruik van “cookies” (tekstbestandjes die op jouw computer worden geplaatst) om de website te laten functioneren, de website te helpen analyseren om onze dienstverlening te verbeteren of voor marketing doeleindes.”.