Home | Winkel | Trestjerner Gulvlakk (WB)

Trestjerner Gulvlakk (WB)

Wissen

30,45

Voordelen bestellen bij Scandinavischeverf.nl

Productomschrijving

Beschrijving

Jotun Trestjerner Gulvlakk WB als waterdragend vernis

Jotun Trestjerner Gulvlakk WB is een blanke vernis op acryl basis die voor het merendeel uit een oplosmiddel van water bestaat. Dit product is ontwikkeld voor houten vloeren en onbehandelde meubels. Het maakt voor het gebruik van dit product bij houten vloeren niet uit of deze onbehandeld zijn, al eerder behandeld zijn of in de fabriek al gelakt of geolied zijn. Daarnaast is deze vernis ook geschikt voor vloeren die geloogd zijn.

Jotun Trestjerner Gulvlakk WB gaat slijtage tegen

Jotun Trestjerner Gulvlakk WB is uitermate geschikt om slijtage van de ondergrond tegen te gaan en is tevens goed chemisch resistent. Het is een blanke vernis en kan daarom niet aan gekleurd worden. Dit product is verkrijgbaar in 2 verschillende glansgraden, dit zijn de zijdemat en zijdeglans varianten en wordt aangeboden in verpakkingen van 0,75 en 3 liter en heeft een verbruik van 8 tot 10m2 per liter.

Applicatie en droogtijd van Jotun Trestjerner Gulvlakk WB

Jotun Trestjerner Gulvlakk WB mag niet verdund worden en moet vorstvrij opgeslagen worden. Voor de applicatie kan het beste een kwast of een roller gebruikt worden. De ondergrond waarop het product wordt toegepast moet eerst schoongemaakt worden. Na het aanbrengen is de vernis overschilderbaar na ongeveer 4 uur en licht belastbaar na 8 uur. Het product is na circa twee weken volledig doorgehard.

Naast Jotun Trestjerner Gulvlakk WB verkopen wij ook de soortgelijke producten Trestjerner Gulvlakk SolventTrestjerner Gulvmaling en Trestjerner Betongolje.

Extra informatie

Kleurwaaier

Transparant

Inhoud/Liter

3L, 750mL

Dekking

Transparent

Locatie

Binnen

Toepassing

Heel duurzaam

Slijtvast

Transparant

Waterverdunbaar

Specificaties

Kleurwaaier

Transparant

Inhoud/Liter

3L, 750mL

Dekking

Transparent

Locatie

Binnen

Toepassing

5/5

Kwaliteitsproducten, soepele levering en ook nog eens goed advies over hoe de producten te gebruiken. Hier moeten wel vakmensen achter zitten.

- Jan R.

5/5

Mijn go-to website voor mijn favoriete verf en aanverwante producten. Altijd vlotte leveringen en nog nooit problemen gehad.

- Thomas H.

{{ reviewsTotal }}{{ options.labels.singularReviewCountLabel }}
{{ reviewsTotal }}{{ options.labels.pluralReviewCountLabel }}
{{ options.labels.newReviewButton }}
{{ userData.canReview.message }}

Dit heb je ook nodig!

12,10

1,36

3,80

6,10
Cookie melding
“Deze website maakt gebruik van “cookies” (tekstbestandjes die op jouw computer worden geplaatst) om de website te laten functioneren, de website te helpen analyseren om onze dienstverlening te verbeteren of voor marketing doeleindes.”.