Home | Winkel | Trestjerner Gulvlakk (Solvent)

Trestjerner Gulvlakk (Solvent)

Wissen

30,45

Voordelen bestellen bij Scandinavischeverf.nl

Productomschrijving

Beschrijving

Jotun Trestjerner Gulvlakk Solvent als blanke vernis

Jotun Trestjerner Gulvlakk Solvent is een blanke synstetische vernis die gebruikt kan worden voor houten vloeren en voor beton. Dit sneldrogende product kan toegepast worden op houten-, beton- en andere cementachtige vloeren en is geschikt voor ondergronden binnen en buiten. Deze blanke vernis kan gebruikt worden op houten vloeren die onbehandeld zijn, eerder behandeld zij of in de fabriek geolied of gelakt zijn. Hiermee zal slijtage van ondergronden tegengegaan worden.

Kenmerken van Jotun Trestjerner Gulvlakk Solvent

Jotun Trestjerner Gulvlakk Solvent is uitstekend bruikbaar als weerstand tegen slijtage. Daarnaast is het product goed chemisch resistent. Het is een blanke vernis, dus het is niet om aan te kleuren. Jotun Trestjerner Gulvlakk Solvent is verkrijgbaar in 2 verschillende glansgraden, dit zijn de zijdemat en zijdeglans varianten. In verpakkingen van 0,75 en 3 liter en heeft een verbruik van 10 tot 12 m2 per liter.

Voorbereiding en toepassing van Jotun Trestjerner Gulvlakk Solvent

Voor het aanbrengen van deze vernis kan het beste een roller of een kwast gebruikt worden. Het product is te vermengen met terpentine. Het is mogelijk om na ongeveer 10 uur de vernis over te schilderen en de droogtijd tussen de lagen door bevat circa 8 uur. Voor het toepassen van de lak is het belangrijk dat de ondergrond schoon is. Oppervlakken die al eerder geschilderd zijn of in de fabriek al behandeld zijn moeten voor het aanbrengen geschuurd worden met een schuurmachine. Het gebruikte gereedschap kan gereinigd worden met water.

Naast Jotun Trestjerner Gulvlakk Solvent bevat ons assortiment ook Trestjerner Gulvlakk WB, Trestjerner Gulvmaling en Trestjerner Betongolje.

Extra informatie

Kleurwaaier

Transparant

Inhoud/Liter

3L, 750mL

Dekking

Transparent

Locatie

Binnen

Toepassing

Transparant

Zeer duurzaam

Slijtvast

Te gebruiken over Scano Vloerolie

Specificaties

Kleurwaaier

Transparant

Inhoud/Liter

3L, 750mL

Dekking

Transparent

Locatie

Binnen

Toepassing

5/5

Kwaliteitsproducten, soepele levering en ook nog eens goed advies over hoe de producten te gebruiken. Hier moeten wel vakmensen achter zitten.

- Jan R.

5/5

Mijn go-to website voor mijn favoriete verf en aanverwante producten. Altijd vlotte leveringen en nog nooit problemen gehad.

- Thomas H.

{{ reviewsTotal }}{{ options.labels.singularReviewCountLabel }}
{{ reviewsTotal }}{{ options.labels.pluralReviewCountLabel }}
{{ options.labels.newReviewButton }}
{{ userData.canReview.message }}

Dit heb je ook nodig!

12,10

1,36

3,80

6,10
Cookie melding
“Deze website maakt gebruik van “cookies” (tekstbestandjes die op jouw computer worden geplaatst) om de website te laten functioneren, de website te helpen analyseren om onze dienstverlening te verbeteren of voor marketing doeleindes.”.