Home | Winkel | Trestjerner Betongolje

Trestjerner Betongolje

Wissen

64,90

Voordelen bestellen bij Scandinavischeverf.nl

Productomschrijving

Beschrijving

Jotun Trestjerner Betongolje als acryldispersie

Jotun Trestjerner Betongolje is een transparante acryldispersie voor beton- en cementdek vloeren binnen. Dit product zorgt voor het verminderen van stofvorming en maakt het reinigen van de vloer makkelijker. Deze acryldispersie is uiterst geschikt voor betonnen oppervlakken, poreuze plavuizen en baksteen. Het product is watergedragen en daardoor minder milieubelastend.

Jotun Trestjerner Betongolje is een uniek product

Jotun Trestjerner Betongolje heeft een paar unieke kenmerken. Het product droogt snel en vergeelt niet. Tevens is het erg eenvoudig om aan te brengen en makkelijk te onderhouden. Doordat de acryldispersie de losse stofdeeltjes bindt, is de vloer na gebruik van dit product eenvoudig schoon te maken. Jotun Trestjerner Betongolje is kleurloos en transparant. Het is te koop in verpakkingen van 3 en 10 liter.

Aanwijzingen voor gebruik van Jotun Trestjerner Betongolje

Jotun Trestjerner Betongolje is het makkelijkste aan te brengen met een kwast, verfspuit of een roller. Voor gebruik dient het goed geroerd te worden en het oppervlak waarop het product wordt toegepast moet droog, schoon en vetvrij zijn. Na het aanbrengen duurt het ongeveer 4 uur voordat de acryldispersie overschilderbaar is. Het duurt circa 8 uur voordat het product helemaal droog is, maar sterke belasting van het behandelde oppervlak moet in de eerste week vermeden worden.

Naast Jotun Trestjerner Betongolje kunt u de soortgelijke producten Trestjerner Gulvlakk Solvent, Jotun Trestjerner Gulvlakk WB en Trestjerner Gulvmaling ook in ons assortiment vinden.

Extra informatie

Kleurwaaier

Transparant

Inhoud/Liter

10L, 3L

Dekking

Transparent

Locatie

Binnen

Toepassing

Vermindert stofvorming

Goede beschermende laag

Snelle droging

Geen vergeling

Specificaties

Kleurwaaier

Transparant

Inhoud/Liter

10L, 3L

Dekking

Transparent

Locatie

Binnen

Toepassing

5/5

Kwaliteitsproducten, soepele levering en ook nog eens goed advies over hoe de producten te gebruiken. Hier moeten wel vakmensen achter zitten.

- Jan R.

5/5

Mijn go-to website voor mijn favoriete verf en aanverwante producten. Altijd vlotte leveringen en nog nooit problemen gehad.

- Thomas H.

{{ reviewsTotal }}{{ options.labels.singularReviewCountLabel }}
{{ reviewsTotal }}{{ options.labels.pluralReviewCountLabel }}
{{ options.labels.newReviewButton }}
{{ userData.canReview.message }}

Dit heb je ook nodig!

12,10

1,36

3,80

6,10
Cookie melding
“Deze website maakt gebruik van “cookies” (tekstbestandjes die op jouw computer worden geplaatst) om de website te laten functioneren, de website te helpen analyseren om onze dienstverlening te verbeteren of voor marketing doeleindes.”.