Home | Winkel | Jotun Vegg & Tak

Jotun Vegg & Tak

Wissen

44,50

Voordelen bestellen bij Scandinavischeverf.nl

Productomschrijving

Beschrijving

Jotun Vegg & Tak als zijdemat muurverf

Jotun Vegg Og Tak is een muurverf op basis van acrylaat en te gebruiken voor binnen. Deze verf is watergedragen en is vrij van oplosmiddelen. Deze acrylaatdispersie laat zich gemakkelijk aanbrengen.

Prachtig eindresultaat van Jotun Vegg & Tak

Deze muurverf geeft een uitstekende dekking waarmee het zorgt voor een geweldig eindresultaat. De verf heeft als fijne bijkomstigheid dat het uitermate snel droogt. Dit unieke product zorgt daarnaast voor een zijdematte afwerking waardoor het oppervlak een elegante uitstraling krijgt. Door gebruik te maken van het Jotun Multicolor mengsysteem zijn er ontzettend veel verschillende kleuren van deze verf beschikbaar, het is verkrijgbaar in verpakkingen van 3 en 10 liter.

Jotun Vegg Og Tak is snel overschilderbaar

Het oppervlak waarop de muurverf wordt toegepast zal eerst schoon en droog moeten worden gemaakt. De verf moet met een kwast, airless verfspuit of roller egaal en gelijkmatig aangebracht worden. Het product heeft een verbruik van 7 tot 10 m2 per liter. Door de snelle droogtijd van een uur kan de eerste laag van de verf al na twee uur overgeschilderd worden. Na 24 uur zal de verf volledig doorgehard zijn.

Daarnaast verkopen wij ook Jotaproff Primadekk, Husvask, Kraftvask, Kvist- OG SperregrunningPanellak en Visir Oljegrunning Klar.

Extra informatie

Kleurwaaier

Jotun Dekkende kleuren, NCS Collection, RAL, RAL Design, Sikkens 4041 Color Concept, Sikkens Authentieke Kleuren

Inhoud/Liter

10L, 3L

Dekking

Dekkend

Locatie

Binnen

Toepassing

Goede dekking

Al overschilderbaar na een uur

Zijdematte uitstraling

Makkelijk in gebruik

Specificaties

Kleurwaaier

Jotun Dekkende kleuren, NCS Collection, RAL, RAL Design, Sikkens 4041 Color Concept, Sikkens Authentieke Kleuren

Inhoud/Liter

10L, 3L

Dekking

Dekkend

Locatie

Binnen

Toepassing

5/5

Kwaliteitsproducten, soepele levering en ook nog eens goed advies over hoe de producten te gebruiken. Hier moeten wel vakmensen achter zitten.

- Jan R.

5/5

Mijn go-to website voor mijn favoriete verf en aanverwante producten. Altijd vlotte leveringen en nog nooit problemen gehad.

- Thomas H.

{{ reviewsTotal }}{{ options.labels.singularReviewCountLabel }}
{{ reviewsTotal }}{{ options.labels.pluralReviewCountLabel }}
{{ options.labels.newReviewButton }}
{{ userData.canReview.message }}

Dit heb je ook nodig!

1,36

3,80

51,23

6,10
Cookie melding
“Deze website maakt gebruik van “cookies” (tekstbestandjes die op jouw computer worden geplaatst) om de website te laten functioneren, de website te helpen analyseren om onze dienstverlening te verbeteren of voor marketing doeleindes.”.