Home | Winkel | Jotun Treolje (Solvent)

Jotun Treolje (Solvent)

Wissen

79,60

Voordelen bestellen bij Scandinavischeverf.nl

Productomschrijving

Beschrijving

Jotun Treolje (Solvent) olie voor het onderhouden van houten ondergronden

Jotun Treolje Solvent is een transparante olie welke op basis is van terpentine. Deze olie is speciaal geschikt voor het beschermen van hardhout. Ook kan het gebruikt worden op ander hout voor buiten, zowel geïmpregneerd als onbehandeld hout. Dankzij de Treolje Solvent wordt vergrijzing tegen gegaan. Bovendien is de olie waterdampdoorlatend en bladdert het niet. Doe jouw bestelling voor 15:00 bij Scandinavischeverf.nl en het wordt de volgende dag al geleverd. Is de waarde hoger dan €50? Dan wordt deze zelfs gratis geleverd! Meer weten? Lees dan hieronder verder.

Met Jotun Treolje Solvent voorkom je vergrijzing en barstvorming

Op zoek naar een olie die vergrijzing en barstvorming voorkomt? Dan is de Treolje Solvent de olie voor jou. Standaard is deze olie kleurloos. Om de vergrijzing nog beter tegen te gaan en te zorgen voor langere onderhoudsintervallen, is het aangeraden om de olie in een mengkleur te gebruiken. Het blijft een semi dekkende olie waardoor de structuur van het hout en de houtnerven zichtbaar blijven. De kleurstoffen die worden toegevoegd zorgen voor een betere bescherming tegen de zon terwijl de nerf, noesten en vlammen gewoon zichtbaar blijven.

Toepassing Jotun Treolje Solvent

De Jotun Treolje is ontwikkeld voor het gebruik op hardhout en kan zowel binnen als buiten worden gebruikt. Als je het binnen gaat gebruiken is het belangrijk om voldoende te ventileren. Het gemiddelde rendement is zo’n 9 à 10 m² per liter. Bij het aanbrengen van een extra laag Jotun Treolje is het belangrijk dat dit nat in nat gebeurt, oftewel de eerdere laag mag nog niet droog zijn. Het duurt ongeveer 24 uur voordat de olie doorgehard is. Na een jaar of langer is het ook mogelijk om watergedragen producten van Jotun te gebruiken op de olie. Het is wel verstandig om het dan eerst te ontvetten en licht op te schuren. Gebruik een platte kwast om de olie aan te brengen voor het beste resultaat.

Van dit product verkopen wij ook Jotun Treolje V.

Extra informatie

Kleurwaaier

Jotun Transparante kleuren, Transparant

Inhoud/Liter

3L

Dekking

Transparent

Locatie

Buiten

Toepassing

Goede bescherming

Te gebruiken op hardhout

Voorkomt vergrijzing en barsten

Watervast

Specificaties

Kleurwaaier

Jotun Transparante kleuren, Transparant

Inhoud/Liter

3L

Dekking

Transparent

Locatie

Buiten

Toepassing

5/5

Kwaliteitsproducten, soepele levering en ook nog eens goed advies over hoe de producten te gebruiken. Hier moeten wel vakmensen achter zitten.

- Jan R.

5/5

Mijn go-to website voor mijn favoriete verf en aanverwante producten. Altijd vlotte leveringen en nog nooit problemen gehad.

- Thomas H.

{{ reviewsTotal }}{{ options.labels.singularReviewCountLabel }}
{{ reviewsTotal }}{{ options.labels.pluralReviewCountLabel }}
{{ options.labels.newReviewButton }}
{{ userData.canReview.message }}

Dit heb je ook nodig!

12,10

5,75

51,23

6,10
Cookie melding
“Deze website maakt gebruik van “cookies” (tekstbestandjes die op jouw computer worden geplaatst) om de website te laten functioneren, de website te helpen analyseren om onze dienstverlening te verbeteren of voor marketing doeleindes.”.