Home | Winkel | Jotun Trebitt Oljebeis

Jotun Trebitt Oljebeis

Wissen

24,95

Voordelen bestellen bij Scandinavischeverf.nl

Productomschrijving

Beschrijving

Impregnering voor houten ondergronden buiten

Jotun Trebitt Oljebeis is een transparante impregnering/houtstabilisator voor buiten. Dit product is uitermate geschikt voor verweerde oppervlakken en poreuze ondergronden. Daarnaast kan het gebruikt worden voor nieuw, geïmpregneerd of voorheen gebeitst hout. De houtstabilisator is gemaakt van Chinese houtolie, talolie en alkydhars. Door deze componenten ontstaat er een perfecte beschermlaag over de houten ondergrond.

Waterafstotend en houdt schimmels tegen

Deze impregnering is leverbaar in vele transparante kleuren die via het Jotun Multicolor mengsysteem gecreëerd worden. Wanneer er wordt gekozen voor de kleurloze variant van Jotun Trebitt Oljebeis is deze enkel binnen te gebruiken. Door de hoge vaste stofgehalte en de samenstelling bestaande uit oliën en hars is deze houtstabilisator zeer waterafstotend. Tevens beschermt het product de houten ondergrond tegen houtrot, schimmels en zwam. Jotun Trebitt Oljebeis heeft een zijdeglans en is verkrijgbaar in drie verschillende verpakking groottes.

Toepassing en gebruik

Voordat de houtstabilisator wordt toegepast op de ondergrond dient deze gezond, zuiver, schoon en droog te zijn. Na het schoonmaken is het nodig om het oppervlak volledig te schuren. Voor de applicatie kan een verfspuit, roller of kwast gebruikt worden. Het verbruik hangt af van de ondergrond maar is doorgaan 6 tot 9m2 per liter. Na het aanbrengen moet de ondergrond circa 12 uur drogen voordat deze stofdroog is. Na 24 uur is de impregnering overschilderbaar.

Extra informatie

Kleurwaaier

Jotun Transparante kleuren

Inhoud/Liter

10L, 3L, 750mL

Dekking

Transparent

Locatie

Buiten

Toepassing

UV werende bestanddelen

Bestand tegen extreme weersinvloeden

Zeer waterafstotend

Eenvoudig te verwerken

Specificaties

Kleurwaaier

Jotun Transparante kleuren

Inhoud/Liter

10L, 3L, 750mL

Dekking

Transparent

Locatie

Buiten

Toepassing

5/5

Kwaliteitsproducten, soepele levering en ook nog eens goed advies over hoe de producten te gebruiken. Hier moeten wel vakmensen achter zitten.

- Jan R.

5/5

Mijn go-to website voor mijn favoriete verf en aanverwante producten. Altijd vlotte leveringen en nog nooit problemen gehad.

- Thomas H.

{{ reviewsTotal }}{{ options.labels.singularReviewCountLabel }}
{{ reviewsTotal }}{{ options.labels.pluralReviewCountLabel }}
{{ options.labels.newReviewButton }}
{{ userData.canReview.message }}

Dit heb je ook nodig!

12,10

5,75

51,23

6,10
Cookie melding
“Deze website maakt gebruik van “cookies” (tekstbestandjes die op jouw computer worden geplaatst) om de website te laten functioneren, de website te helpen analyseren om onze dienstverlening te verbeteren of voor marketing doeleindes.”.