Home | Winkel | Jotun Panellakk

Jotun Panellakk

Wissen

69,35

Voordelen bestellen bij Scandinavischeverf.nl

Productomschrijving

Beschrijving

Jotun Panellakk als binnen beits voor lichte houtsoorten

Jotun Panellak is een met water verdunbare beits voor binnen. De matte beits is het meest geschikt voor binnenbetimmeringen van lichte houtsoorten als bijvoorbeeld vuren, grenen, limba, ramin, essen, oregon pine en hemlock. Jotun Pannellak vertraagt verkleuringen van de ondergronden door de UV-filter die het bevat.

Meerdere lagen van Jotun Panellakk op één dag

De beits is verkrijgbaar in geselecteerde tinten maar ook in een kleurloze versie. De kleurloze versie zorgt voor een beschermende matte laag op de houten ondergrond. Dit product is minder milieubelastend doordat het verdunbaar is met water en vrij is van oplossingsmiddelen. Het fijne van Jotun Panellak is dat men meerdere lagen op één dag kan aanbrengen doordat de droogtijd uitermate snel is. Tevens heeft de beits bijna geen geur. Jotun Panellak is te verkrijgen in verpakkingen van 3 liter.

Verbruik en aanbrengen van Jotun Panellakk

Jotun Panellak heeft een verbruik van 12 tot 15 m2 per liter en kan verdund worden met water. Voor het aanbrengen moet een platte kwast gebruikt worden. De snelle droogtijd bedraagt een kleine 30 minuten en de beits kan overschilderd worden na ongeveer een uur. Het oppervlak waarop de beits aangebracht wordt moet schoon, zuiver, gezond en droog zijn, zo nodig moet de ondergrond gewassen en geschuurd worden voor het beste resultaat.

Wij verkopen van Jotun ook Jotaproff Primadekk, Husvask, Kraftvask, Kvist- OG Sperregrunning, Vegg & tak en Visir Oljegrunning Klar.

Extra informatie

Kleurwaaier

Jotun Panellak Kleuren, Transparant

Inhoud/Liter

3L

Dekking

Transparent

Locatie

Binnen

Toepassing

UV Filter voor langzame verkleuring

Bijna geurloos

Verdunbaar met water

Snelle droging

Specificaties

Kleurwaaier

Jotun Panellak Kleuren, Transparant

Inhoud/Liter

3L

Dekking

Transparent

Locatie

Binnen

Toepassing

5/5

Kwaliteitsproducten, soepele levering en ook nog eens goed advies over hoe de producten te gebruiken. Hier moeten wel vakmensen achter zitten.

- Jan R.

5/5

Mijn go-to website voor mijn favoriete verf en aanverwante producten. Altijd vlotte leveringen en nog nooit problemen gehad.

- Thomas H.

{{ reviewsTotal }}{{ options.labels.singularReviewCountLabel }}
{{ reviewsTotal }}{{ options.labels.pluralReviewCountLabel }}
{{ options.labels.newReviewButton }}
{{ userData.canReview.message }}

Dit heb je ook nodig!

12,10

5,75

51,23

6,10
Cookie melding
“Deze website maakt gebruik van “cookies” (tekstbestandjes die op jouw computer worden geplaatst) om de website te laten functioneren, de website te helpen analyseren om onze dienstverlening te verbeteren of voor marketing doeleindes.”.