Home | Winkel | Jotun Jotaproff Primadekk

Jotun Jotaproff Primadekk

Wissen

44,50

Voordelen bestellen bij Scandinavischeverf.nl

Productomschrijving

Beschrijving

Jotun Jotaproff Primadekk als matte, dekkende muurverf

Jotun Jotaproff Primadekk 02 is een matte muurverf voor binnen die watergedragen is. Dit product is een dispersie muurverf die gemaakt is zonder oplosmiddelen. Deze muurverf kan toegepast worden bij de zorgsector, de onderhoudsbranche, scholen, de horeca, retail- en particuliere woningen en utiliteits- en renovatie objecten. Het product is uitstekend te gebruiken op plafonds en muren en ondergronden als gips, diverse wandweefsels, beton, spachtelputz, stucwerk, sierpleister, vinylbekledingen en gips.

Hoge dekkingskracht van Jotun Jotaproff Primadekk

Jotun Jotaproff Primadekk 02 is verkrijgbaar in verschillende lichte tinten via het systeem van Jotun Multicolor en wordt aangeboden in verpakkingen van 3 en 10 liter. Het is een watergedragen verf die zorgt voor een uitermate goede dekking door de hoge dekkingskracht. Daarnaast zal het zorgen voor een prachtig egaal eindresultaat.

Toepassing en droogtijd van Jotun Jotaproff Primadekk

Voordat Jotun Jotaproff Primadekk 02 wordt aangebracht is het belangrijk dat de ondergrond droog en schoon is. Voor de applicatie kan een airless verfspuit, een kwast of een roller gebruikt worden waarmee de verf goed verdeeld moet worden op de ondergrond. Na het aanbrengen zal de verf na ongeveer 1 uur stofdroog zijn. Het duurt circa 3 uur voordat het oppervlak weer overschilderd kan worden en na een dag zal de verf (afhankelijk van de laagdikte) volledig zijn doorgehard.

Daarnaast verkopen wij ook Husvask, Kraftvask, Kvist- OG Sperregrunning, Vegg & tak, Panellak en Visir Oljegrunning Klar.

Extra informatie

Kleurwaaier

Jotun Dekkende kleuren, RAL, Sikkens 4041 Color Concept

Inhoud/Liter

10L, 3L

Dekking

Dekkend

Locatie

Binnen

Toepassing

Zeer goede dekking

Egaal eindresultaat

Spat niet

Latex voor plafond en muren

Specificaties

Kleurwaaier

Jotun Dekkende kleuren, RAL, Sikkens 4041 Color Concept

Inhoud/Liter

10L, 3L

Dekking

Dekkend

Locatie

Binnen

Toepassing

5/5

Kwaliteitsproducten, soepele levering en ook nog eens goed advies over hoe de producten te gebruiken. Hier moeten wel vakmensen achter zitten.

- Jan R.

5/5

Mijn go-to website voor mijn favoriete verf en aanverwante producten. Altijd vlotte leveringen en nog nooit problemen gehad.

- Thomas H.

{{ reviewsTotal }}{{ options.labels.singularReviewCountLabel }}
{{ reviewsTotal }}{{ options.labels.pluralReviewCountLabel }}
{{ options.labels.newReviewButton }}
{{ userData.canReview.message }}

Dit heb je ook nodig!

1,36

3,80

51,23

6,10
Cookie melding
“Deze website maakt gebruik van “cookies” (tekstbestandjes die op jouw computer worden geplaatst) om de website te laten functioneren, de website te helpen analyseren om onze dienstverlening te verbeteren of voor marketing doeleindes.”.