Home | Winkel | Jotun Demidekk Terrasslasyr

Jotun Demidekk Terrasslasyr

Wissen

27,50

Voordelen bestellen bij Scandinavischeverf.nl

Productomschrijving

Beschrijving

Houtbehandeling voor zachte houtsoorten

Jotun Demidekk Terrasslasyr is een semidekkende houtbehandeling die voor het overgrote deel opgelost is met water. Het is een met water verdunbare beits voor geïmpregneerd hout. Deze houtbehandeling is uitermate goed geschikt voor de zachte houtsoorten. De behandeling kan toegepast worden op tuinmeubelen, schuttingen en gevelbekleding.

Bescherming tegen weeromstandigheden en schimmels

Jotun Demidekk Terrasslasyr is een transparante houtbehandeling die verkrijgbaar is in alle standaard kleuren volgens het Jotun Multicolor mengsysteem. Dit product is waterafstotend en bevat bestanddelen die de houten ondergronden beschermen tegen schimmels, houtrot en de UV-stralingen van licht. Tevens zorgt de bescherming er ook voor dat scheuren in de houten ondergrond voorkomen worden. Jotun Demidekk Terrasslasyr is te koop in verpakkingen van 0,75 en drie liter.

Tips voor gebruik

De beits moet bij bewaring vorstvrij opgeslagen worden en heeft een verbruik van 6 tot 10 m2 per liter. Voor het aanbrengen is het gebruik van een kwast of roller de beste manier. De droogtijd is afhankelijk van de weersomstandigheden maar het product is doorgaans na 4 uur stofdroog. Na ongeveer 12 uur kan de behandelde ondergrond opnieuw geschilderd worden. De houten ondergronden moeten voor behandeling droog en schoon zijn, bij glanzende ondergronden is het nodig om ze voor gebruik eerst mat te schuren.

Naast Jotun Demidekk Terrasslasyr verkopen wij van dit merk Jotun Demidekk Oljetackfarg, Jotun Demidekk Strukturlasyr, Jotun Demidekk Infinty Details, Jotun Demidekk Ultimate Helmatt en Jotun Demidekk Ultimate Tackfarg.

Extra informatie

Kleurwaaier

Jotun Terrasslasyr kleuren, Transparant

Inhoud/Liter

3L, 750mL

Dekking

Transparent

Locatie

Buiten

Toepassing

Snel gedroogd

Bestanddelen voor UV bescherming

Bestanddelen tegen schimmels en rot

Waterafstotend

Specificaties

Kleurwaaier

Jotun Terrasslasyr kleuren, Transparant

Inhoud/Liter

3L, 750mL

Dekking

Transparent

Locatie

Buiten

Toepassing

5/5

Kwaliteitsproducten, soepele levering en ook nog eens goed advies over hoe de producten te gebruiken. Hier moeten wel vakmensen achter zitten.

- Jan R.

5/5

Mijn go-to website voor mijn favoriete verf en aanverwante producten. Altijd vlotte leveringen en nog nooit problemen gehad.

- Thomas H.

{{ reviewsTotal }}{{ options.labels.singularReviewCountLabel }}
{{ reviewsTotal }}{{ options.labels.pluralReviewCountLabel }}
{{ options.labels.newReviewButton }}
{{ userData.canReview.message }}

Dit heb je ook nodig!

12,10

5,75

51,23

6,10
Cookie melding
“Deze website maakt gebruik van “cookies” (tekstbestandjes die op jouw computer worden geplaatst) om de website te laten functioneren, de website te helpen analyseren om onze dienstverlening te verbeteren of voor marketing doeleindes.”.