Home | Winkel | Jotun Demidekk Oljetackfarg

Jotun Demidekk Oljetackfarg

Wissen

38,65

Voordelen bestellen bij Scandinavischeverf.nl

Productomschrijving

Beschrijving

Jotun Demidekk Oljetackfarg voor de bescherming van houten oppervlakten

Jotun Demidekk Oljetackfarg is een weers- en waterbestendige dekkende buitenbeits die gebruikt kan worden om houten oppervlakten buiten te beschermen tegen de weersinvloeden. Het vocht kan door dit product naar buiten zonder dat de eventuele verflaag die eronder zit beschadigd wordt. Jotun Demidekk Oljetackfarg is op basis van alkydolie gemaakt.

Uniek product verkrijgbaar in vele kleuren

Jotun Demidekk Oljetackfarg is een erg speciaal product doordat het zich makkelijk laat verwerken. Daarnaast zorgt het voor een uitermate goede indringing in de onbehandelde ondergrond het heeft het een perfecte hechting. Dit product is tevens te gebruiken als grondlaag voor andere Demidekk producten. Jotun Demidekk Oljetackfarg is beschikbaar in duizenden kleuren door het mengsysteem van Jotun Multicolor. Het product is te verkrijgen in verpakkingen van 1 en 3 liter.

Jotun Demidekk Oljetackfarg aanbrengen

Jotun Demidekk Oljetackfarg kan aangebracht worden met een spuit, roller of kwast. En is als primer te verdunnen met terpentine. De ondergrond moet voor behandeling eerst ontvet, geschuurd en stofvrij gemaakt worden en moet voor het gebruik van dit product droog zijn. Het behandelde oppervlak zal, afhankelijk van de weersomstandigheden, na ongeveer 8 uur stofdroog zijn. Na minimaal 24 tot 48 uur is het overschilderbaar, de eerste laag mag voordat het overschilderd wordt absoluut niet meet plakken of kleven.

Naast dit product verkopen wij van dit de Demidekk serie ook Terrasslasyr, Strukturlasyr, Infinty Details, Ultimate Helmatt en Ultimate Tackfarg.

Extra informatie

Kleurwaaier

Jotun Dekkende kleuren, NCS Collection, NCS Edition 2 1995, RAL, RAL Design, Sikkens 4041 Color Concept, Sikkens 5051 Color Concept, Sikkens Authentieke Kleuren

Inhoud/Liter

10L, 3L, 750mL

Dekking

Dekkend

Locatie

Buiten

Toepassing

Waterdampdoorlatend

De beste hechting

Waterdicht

Perfect voor onbehandelde ondergrond

Specificaties

Kleurwaaier

Jotun Dekkende kleuren, NCS Collection, NCS Edition 2 1995, RAL, RAL Design, Sikkens 4041 Color Concept, Sikkens 5051 Color Concept, Sikkens Authentieke Kleuren

Inhoud/Liter

10L, 3L, 750mL

Dekking

Dekkend

Locatie

Buiten

Toepassing

5/5

Kwaliteitsproducten, soepele levering en ook nog eens goed advies over hoe de producten te gebruiken. Hier moeten wel vakmensen achter zitten.

- Jan R.

5/5

Mijn go-to website voor mijn favoriete verf en aanverwante producten. Altijd vlotte leveringen en nog nooit problemen gehad.

- Thomas H.

{{ reviewsTotal }}{{ options.labels.singularReviewCountLabel }}
{{ reviewsTotal }}{{ options.labels.pluralReviewCountLabel }}
{{ options.labels.newReviewButton }}
{{ userData.canReview.message }}

Dit heb je ook nodig!

12,10

5,75

51,23

6,10
Cookie melding
“Deze website maakt gebruik van “cookies” (tekstbestandjes die op jouw computer worden geplaatst) om de website te laten functioneren, de website te helpen analyseren om onze dienstverlening te verbeteren of voor marketing doeleindes.”.