Home | Winkel | Jotun Demidekk Infinity Details

Jotun Demidekk Infinity Details

Wissen

43,55

Voordelen bestellen bij Scandinavischeverf.nl

Productomschrijving

Beschrijving

Watergedragen buitenverf

Jotun Demidekk Infinity Details is een buitenverf waarvan het oplosmiddel voor een groot gedeelte uit water bestaat. Deze buitenverf is te gebruiken op onder andere houtwerken als kozijnen, dakgoten, ramen, deuren en andere buitendetails. De Jotun Demidekk Infinity Details heeft een uitermate goed kleurbehoud en lange onderhoudsintervallen, wat inhoudt dat het weinig werk vereist.

De unieke kenmerken van Jotun Demidekk Infinity Details

Jotun Demidekk Infinity Details is zelfreinigend en bevat middelen die ervoor zorgen dat schimmels tegen worden gegaan. Door het langdurige glans- en kleurbehoud van dit product is er weinig onderhoud nodig. Tevens geeft deze verf een uiterst goede hechting. De verf is gebaseerd op een waterdampdoorlatend systeem wat ervoor zorgt dat de houtvochtigheid binnen de aanvaardbare grenzen blijft. Door de kleurvaste pigmenten en het hoge vaste stofgehalte beschermt dit product als geen ander het hout tegen de weersinvloeden en de stralingen van de zon. Daarnaast is de verf watergedragen, dit betekent dat het oplosmiddelarm is en daardoor minder milieubelastend.

Advies voor gebruik van Jotun Demidekk Infinity Details

De verf is beschikbaar in vele duizenden kleuren en kan aangebracht worden met een kwast, roller of airless verfspuit. Jotun Demidekk Infinity Details is al na een half uur droog en kan overschilderd worden na ongeveer twee uur. Belangrijk is dat ervoor gezorgd wordt dat voor het gebruik van de verf de ondergrond goed gereinigd is en er geen sporen van vuil of hars meer te vinden zijn.

Van de Demidekk serie verkopen wij ook Jotun Demidekk Terrasslasyr, Jotun Demidekk Oljetackfarg, Jotun Demidekk StrukturlasyrJotun Demidekk Ultimate Helmatt en Jotun Demidekk Ultimate Tackfarg.

Extra informatie

Kleurwaaier

Jotun Dekkende kleuren, NCS Collection, NCS Edition 2 1995, RAL, RAL Design, Sikkens 4041 Color Concept, Sikkens 5051 Color Concept, Sikkens Authentieke Kleuren

Inhoud/Liter

3L, 750mL

Dekking

Dekkend

Locatie

Buiten

Toepassing

Langdurige kleur- en glansbehoud

Zelfreinigend

Beschermd tegen UV en weersinvloeden

Waterdampdoorlatend

Specificaties

Kleurwaaier

Jotun Dekkende kleuren, NCS Collection, NCS Edition 2 1995, RAL, RAL Design, Sikkens 4041 Color Concept, Sikkens 5051 Color Concept, Sikkens Authentieke Kleuren

Inhoud/Liter

3L, 750mL

Dekking

Dekkend

Locatie

Buiten

Toepassing

5/5

Kwaliteitsproducten, soepele levering en ook nog eens goed advies over hoe de producten te gebruiken. Hier moeten wel vakmensen achter zitten.

- Jan R.

5/5

Mijn go-to website voor mijn favoriete verf en aanverwante producten. Altijd vlotte leveringen en nog nooit problemen gehad.

- Thomas H.

{{ reviewsTotal }}{{ options.labels.singularReviewCountLabel }}
{{ reviewsTotal }}{{ options.labels.pluralReviewCountLabel }}
{{ options.labels.newReviewButton }}
{{ userData.canReview.message }}

Dit heb je ook nodig!

12,10

5,75

51,23

6,10
Cookie melding
“Deze website maakt gebruik van “cookies” (tekstbestandjes die op jouw computer worden geplaatst) om de website te laten functioneren, de website te helpen analyseren om onze dienstverlening te verbeteren of voor marketing doeleindes.”.