Jotun producten

Home | Jotun

Filteren op

Jotun verf kopen bij een specialist

Scandinavischeverf.nl is gespecialiseerd in het Noorse verfmerk Jotun. Wij bieden online een compleet assortiment van dit merk aan, waaronder houtverf, muurverf en vloerverf maar ook Jotun beits, lak en oliën. Iedereen in scandinavië kent dit merk. Als er daar geverfd wordt, dan doen ze dat met Jotun! Niet alleen omdat het daar vandaan komt, maar ook omdat het een hoogwaardige kwaliteit heeft en dus duurzaam is. Wij bieden altijd het juiste advies op maat. Bestel op werkdagen voor 15:00 en het wordt de volgende dag geleverd. Meer weten over Jotun verf of beits? Lees dan verder of bestel direct jouw gewenste verf of beits bij dé Jotun specialist van Nederland!

67,30

22,95

26,35

43,55

38,65

27,50

Aanbevolen

43,55

Aanbevolen

40,90

12,10

44,50

12,10

23,00

69,35

24,95

79,60

79,60

Voordelen van het gebruik van Jotun verf

Het merk Jotun staat al jaren bekend als een hoogwaardige, duurzame en onderhoudsarme producten voor de behandeling van hout. Jotun beits, antifouling en treolje is er ook naast verf. Als echte Jotun specialist bieden wij dit natuurlijk allemaal. Waar in Nederland het merk tot voor kort nog niet zo bekend was, verkrijgt het ook steeds meer naamsbekendheid in Nederland. En dit is meer dan terecht. Ze zijn namelijk al jaren dé marktleider in Scandinavië. Jotun is dan ook gevestigd in Noorwegen. In Scandinavië bestaan de huizen voor 90% uit hout. Er zijn dus geen betere experts op het gebied van verf en beits om hout te beschermen tegen de guurste weersomstandigheden. Van nat en koud tot warm en droog, Jotun verf of Jotun beits beschermt jouw hout ertegen.

Waarvoor dien je Jotun verf te gebruiken?

Als Jotun specialist hebben wij een zeer breed assortiment. Wij bieden dan ook diverse soorten verf en beits aan voor hout. Dit is te gebruiken op vele verschillende soorten hout. Denk hierbij aan: houten huizen, houten kozijnen, deuren en boeidelen, houten tuinhuizen, houten vloeren, beton vloeren, tegels, plavuizen en wanden, zowel binnen als buiten. Lees meer over de diverse soorten die je vindt bij Scandinavischeverf.nl.

Jotun beits voor houten oppervlakken

De Jotun beits voor hout is meer bekend onder de naam Jotun Demidekk. Deze wordt veel gebruikt voor houten skeletten, houten schuren of met hout gedekte gevels. Met de producten uit dit assortiment is Jotun ook marktleider als het gaat om zeer duurzame beitsen en producten voor houtveredeling voor alle houten onderdelen van een woning of tuinhuis zoals rabatdelen, kozijnen, deuren enzovoorts. Demidekk Ultimate biedt een onderhoudstermijn van maar liefst twaalf jaar naast de gebruikelijke bescherming, glansbehoud en het behoud van de kleur.

Jotun verf voor wanden

De muurverf staat bekend onder de naam Jotaproff Primadekk. Deze verf is verkrijgbaar in drie verschillende glansgraden: krijtmat, mat en zijdeglans en is het geschikt voor het verven van muren en plafonds. Verschillende soorten ondergronden kun je zeer mooi afwerken met Jotaproff, van stucwerk en sierpleister tot beton en spachtelsputz. Omdat deze Jotun verf geen interieur vulmiddel in de ingrediënten heeft zal er weinig tot geen craquelé effect ontstaan. De verf heeft een goede dekkracht en spettert bij de juiste wijze van aanbrengen niet.

Moet je dekkende of transparante verf kiezen?

Wanneer je ervoor kiest om hout te schilderen, dan kun je doorgaans kiezen voor dekkende of transparante verf of beits. Het is belangrijk om hier goed over na te denken omdat het de uitstraling bepaalt. Ga je voor een dekkende verf, dan krijg je een strak en modern effect. Het zal dan bijna niet meer zichtbaar zijn dat het om hout gaat omdat de houtnerf niet meer zichtbaar zal zijn na de behandeling met de dekkende verf. Als je een meer natuurlijke look wilt houden, waarbij de houtnerf nog te zien is, dan kun je beter gaan voor een transparante Jotun verf.

Welke dekkende verf kan je gebruiken

Als je op zoek bent naar de dekkende verf, dan moet je gaan voor Jotun Demidekk. Dit is een perfect dekkende verf. Binnen dit assortiment zijn er weer verschillende mogelijkheden voor binnen- en buitengebruik. Zo is er bijvoorbeeld de Ultimate Tackfarg of de Ultimate Hellmat. Deze verfsoorten zijn zeer weerbestendig en daardoor de beste keuze voor buiten. Ben je meer op zoek naar een binnenverf op terpentinebasis? Dan kun je gaan voor Trestjerner Gulvlakk Solvent. Binnen deze serie heb je de keuze uit verschillende soorten verf zoals mat, zijdeglans of hoogglans.

Van de Trestjerner serie verkopen wij daarnaast ook Trestjerner Gulvlakk WB, Trestjerner Gulvmaling en Trestjerner Betongolje.

Diverse opties voor transparante verf

Als je op zoek bent naar transparante Jotun verf, dan kun je gaan voor de Benar serie. Deze olieverf lijn bestaat uit onder meer de Jotun Benar Matt, Gloss en UVR, allemaal beschikbaar bij Scandinavischeverf.nl. Ook is er een terpetineverf verkrijgbaar in de vorm van de Jotun Treolje serie, de Treolje V en Treolje Solvent. Deze is uitermate geschikt voor hardhout. Weet je niet welke verf je moet hebben? Neem dan contact op voor kwaliteitsadvies van een van onze experts.

Verf kopen bij dé Jotun specialist van Nederland

Als je jouw Jotun verf of beits snel in huis wil hebben, dan bestel je deze bij Scandinavischeverf.nl, dé Jotun specialist. Bestel je bij ons voor 15:00, dan word je bestelling de volgende dag al geleverd. Bovendien kun je bij ons altijd terecht als je op zoek bent naar kwaliteitsadvies. Bel hiervoor naar 085-4783938 of mail naar info@scandinavischeverf.nl. Scandinavischeverf.nl is een officiële Jotun dealer. Bestel je boven de €50, dan zijn de verzendkosten gratis. Bestel nu jouw Jotun beits of verf bij dé specialist; Scandinavischeverf.nl!

Verder verkopen wij van dit merk ook de soorten Husvask, Kraftvask, Kvist- OG Sperregrunning, Vegg & tak, Panellak en Visir Oljegrunning Klar.

Cookie melding
“Deze website maakt gebruik van “cookies” (tekstbestandjes die op jouw computer worden geplaatst) om de website te laten functioneren, de website te helpen analyseren om onze dienstverlening te verbeteren of voor marketing doeleindes.”.