Jotun Demidekk

Home | Jotun Demidekk

Jotun Demidekk kopen bij Scandinavischeverf.nl

Bij Scandinavischeverf.nl zijn wij erg enthousiast over de verschillende soorten Jotun Demidekk. Dit product is al 40 jaar de topper als het aankomt op houtbescherming. Demidekk is een watergedragen dekkende beits voor binnen en buiten die de houtstructuur accentueert. Bij Scandinavischeverf.nl hebben we twee versies van de Demidekk Ultimate: Ultimate Tackfarg en de Ultimate Helmatt. De Tackfarg is een zijdeglans variant en de Helmatt is een extreem matte beits. Naast de Ultimate versies van Demidekk hebben we ook nog de Jotun Demidekk Infinity Details, Oljetackfarg, Strukturlasyr en Terrasslasyr. Meer weten over deze soorten en de mogelijkheden bij Scandinavischeverf.nl? Lees dan snel verder.

De soorten Jotun Demidekk

In totaal bestaat uit het assortiment Jotun Demidekk bij Scandinavischeverf.nl uit alle zes de producten die er zijn binnen de Demidekk series. Het gaat om vijf verschillende beitsen, zowel dekkend als transparant en een dekkende olieverf. Al deze soorten zijn ontwikkeld om het houtwerk in en rondom huizen te beschermen en te verfraaien. Deze serie staat bekend om de lange onderhoudsintervallen, uitstekende glans (behalve bij de matte soorten), uitstekende kleurstabiliteit en een prettige verwerking.

De Jotun Demidekk Ultimate Tackfarg is een dekkende zijdeglans beits op de waterbasis. Het product is waterdampdoorlatend, zeer elastisch en biedt zeer goede glans en kleurstabiliteit. Het verwerken van dit product zorgt voor een onderhoudsarme periode van 10 tot 12 jaar en kan zowel binnen als buiten gebruikt worden. De Demidekk Ultimate heeft ook een extra matte beits, de Ultimate Helmatt. Deze beits heeft dezelfde eigenschappen als de Ultimate Tackfarg, het enige verschil is de matheid.

De Jotun Demidekk Infinity Details is de verbeterde versie van de Ultimate Vindu. Het is een dekkende zijdeglans beits op waterbasis. Deze beits is ook waterdampdoorlatend, biedt een superieure glans en kleurstabiliteit en is daarnaast ook nog eens zelfreinigend. Het onderhoudsinterval is iets lager met 8 tot 10 jaar. Deze beits is speciaal voor houten details binnen en buiten het huis. Denk hierbij aan deuren, kozijnen en meubels. Het plakt namelijk minder aan de rubbers rondom de ramen deuren.

De volgende soort uit de Demidekk series is de Oljetackfarg. Dit is een dekkende synthetische zijdeglans beits. Deze is niet op basis van water maar op basis van alkydolie. Het is daardoor een schakelverf: grondverf en aflak in één product. Het is een waterdampdoorlatende en zeer weerbestendige beits. Het onderhoudsinterval is tussen de vier en vijf jaar. Dit is een stuk korter dan de eerder genoemde beitsen uit de Demidekk soorten. De Oljetackfarg is geschikt voor houtwerk buiten en als primer voor bloedende houtsoorten zoals eiken, teak en merbau.

Als je op zoek bent naar een semi dekkende zijdeglans beits op waterbasis, dan is de Jotun Demidekk Strukturlasyr de beste keuze voor jou. Net als de andere soorten is dit een waterdampdoorlatende beits die zeer elastisch is. De Strukturlasyr is geschikt voor het gebruik op houtwerk binnen en buiten en heeft een onderhoudsinterval van 6 tot 8 jaar.

De laatste uit de Demidekk series is de Terrasslasyr. Dit is een semi dekkende zijdematte beits op waterbasis. Deze beits is niet filmvormend en is ook waterdoorlatend. Deze Demidekk is specifiek voor vlonders en terrassen buiten maar kan ook op al het andere hout worden gebruikt, zowel binnen als buiten. Bovendien is het mogelijk om de Demidekk Terrasslasyr als grey of white wash beits te krijgen.

Populaire producten van Jotun Demidekk

Bekijk de populaire producten uit het Jotun Demidekk assortiment.

50% Korting

18,62

44,96

27,10

1,10

1,36

3,00

De beste Jotun Demidekk producten bij Scandinavischeverf.nl

De Jotun Demidekk kopen doe je natuurlijk bij Scandinavischeverf.nl. Wij zijn een officiële Jotun dealer en gespecialiseerd in alle producten van Jotun. Bovendien krijg jij je bestelling de volgende dag al binnen als je voor 15:00 besteld. Is de waarde van jouw bestelling €50 of meer? Dan wordt deze gratis thuisbezorgd.

Weet je nog niet precies wat de juiste Jotun Demidekk voor jou is? Neem dan contact met ons op. Als echte specialist staan wij klaar om jouw vragen te beantwoorden en te adviseren waar nodig.

Cookie melding
“Deze website maakt gebruik van “cookies” (tekstbestandjes die op jouw computer worden geplaatst) om de website te laten functioneren, de website te helpen analyseren om onze dienstverlening te verbeteren of voor marketing doeleindes.”.