Home | Winkel | Jotun Visir Oljegrunning Klar

Jotun Visir Oljegrunning Klar

Wissen

27,35

Voordelen bestellen bij Scandinavischeverf.nl

Productomschrijving

Beschrijving

Jotun Visir Oljegrunning Klar als waterafstotende primer

Jotun Visir Oljegrunning Klar is een speciaal waterafstotende primer met speciale toevoegingen om bescherming te bieden tegen houtrot en schimmels. Het product bindt losse houtvezels en zorgt voor een goede ondergrond voor vervolgbehandelingen op nieuw en verouderd houtwerk buiten. Jotun Visir Oljegrunning Klar wordt toegepast als primer bij producten uit het Demidekk en Trebitt assortiment. Daarnaast is het ook uitstekend toe te passen als impregneermiddel. Meer weten? Lees dan snel verder of neem direct contact op Scandinavischeverf.nl voor antwoord op je vragen of persoonlijk advies.

Voordelen van Jotun Visir Oljegrunnig Klar

Het gebruik van Jotun Visir Oljegrunning Klar als voorbehandeling van dekkende en transparante beitsen van Jotun biedt vele voordelen. Zo biedt de primer bescherming tegen houtrot en schimmels, versterkt het de oppervlakte door houtvezels te binden, is door de samenstelling zeer waterafstotend en verlengt de totale levensduur van het verfwerk. Ondanks dat de primer kleurloos is, biedt het toch bescherming tegen UV-stralen. Het is dus de ideale primer voor producten uit het Jotun Demidekk en Trebitt assortiment.

Toepassing van Jotun Visir Oljegrunnig Klar

Voor de toepassing van Jotun Visir Oljegrunning Klar is het belangrijk dat de ondergrond schoon en droog is. Als het nodig is om het oppervlakte te reinigen, dan kun je het beste Jotun Kraftvask gebruiken. Bovendien is het belangrijk om overmatige hars vooraf te verwijderen. Als primer is de Visir te gebruiken voor het behandelen van onbehandeld hout, kaal out, zowel hard- als zachthout en alles op en om het huis van hout zoals deuren, kozijnen, meubels maar ook rabatdelen, schuttingen, steigerhout en nog veel meer. Het rendement van de Jotun Visir Oljegrunning Klar hangt af op welk soort hout het wordt gebruikt. Op fijnbezaagd hout is het rendement maar zo’n 4 tot 7 vierkante meter per liter. Bij geschaafd hout kun je een gemiddeld rendement halen van zo’n 12 tot 16 vierkante meter per liter. Breng de primer met voorkeur aan met een platte kwast of een verfroller voor grotere oppervlaktes. Bij kopse kanten is het verstandig om drie tot vier lagen aan te brengen. Dit mag ook nat in nat, bijvoorbeeld om de 30 minuten. Verder is de primer na 8 uur stofdroog en overschilderbaar na een tot twee dagen. Het is belangrijk dat de primer niet meer plakt als je de afwerklaag gaat toepassen.

Ons assortiment bevat ook Jotaproff Primadekk, Husvask, Kvist- OG Sperregrunning en Vegg & tak, Panellak.

Extra informatie

Kleurwaaier

Transparant

Inhoud/Liter

10L, 1L, 3L

Dekking

Transparent

Locatie

Buiten

Toepassing

Ideale primer voor Jotun producten

Binding van vezels voor sterker oppervlak

Zeer waterafstotend

Bescherming tegen UV-stralen

Specificaties

Kleurwaaier

Transparant

Inhoud/Liter

10L, 1L, 3L

Dekking

Transparent

Locatie

Buiten

Toepassing

5/5

Kwaliteitsproducten, soepele levering en ook nog eens goed advies over hoe de producten te gebruiken. Hier moeten wel vakmensen achter zitten.

- Jan R.

5/5

Mijn go-to website voor mijn favoriete verf en aanverwante producten. Altijd vlotte leveringen en nog nooit problemen gehad.

- Thomas H.

{{ reviewsTotal }}{{ options.labels.singularReviewCountLabel }}
{{ reviewsTotal }}{{ options.labels.pluralReviewCountLabel }}
{{ options.labels.newReviewButton }}
{{ userData.canReview.message }}

Dit heb je ook nodig!

12,10

5,75

51,23

6,10
Cookie melding
“Deze website maakt gebruik van “cookies” (tekstbestandjes die op jouw computer worden geplaatst) om de website te laten functioneren, de website te helpen analyseren om onze dienstverlening te verbeteren of voor marketing doeleindes.”.