Home | Winkel | Jotun Demidekk Strukturlasyr

Jotun Demidekk Strukturlasyr

Dit product is momenteel niet op voorraad.

Voordelen bestellen bij Scandinavischeverf.nl

Productomschrijving

Beschrijving

Transparante behandeling van houten ondergronden met Jotun demidekk strukturlasyr

Jotun Demidekk Strukturlasyr, eerder bekend als Jotun Trebitt Superbeis, is een watergedragen transparante behandeling voor houten ondergronden buiten. Doordat dit product zorgt voor het blokkeren van UV-straling geeft het een veel betere bescherming dan andere vergelijkbare producten. Het is te gebruiken op houtwerk dat nieuw is, geïmpregneerd, geperst of reeds behandeld.

Belangrijke kenmerken van Jotun demidekk strukturlasyr

Jotun Demidekk Strukturlasyr is, naast dat het beschermd tegen de UV-stralingen van de zon, zo bijzonder doordat het bestanddelen bevat die schimmelgroei op het houtwerk tegen gaan. Het is een milieuvriendelijk product en geeft het een hogere bescherming dan soortgelijke andere transparante beitsen. Daarnaast droogt dit product snel en heeft het een goede vloeiing. Jotun Demidekk Strukturlasyr is beschikbaar in vele transparante kleuren en heeft een zijdeglans afwerking. Dit product is te koop in verpakkingen van 1, 3 en 10 liter. Door deze beits te gebruiken is het bewerkte hout zo’n zes tot acht jaar onderhoudsarm voordat het bijgewerkt moet worden. Al is dit wel afhankelijk op wat voor kant het hout staat. Gaat het om een noordkant, dan hoeft het pas na zo’n zes tot acht jaar bijgewerkt te worden terwijl dit bij de zuidkant een stuk sneller kan gaan gaan. Het is daarom verstandig om dit na zo’n drie tot vier jaar te inspecteren en eventueel bij te werken.

Aanbrengen van Jotun Demidekk Strukturlasyr

Voordat Jotun Demidekk Strukturlasyr aangebracht wordt, moet de houten ondergrond droog, schoon en vetvrij zijn. Voor het reinigen kun je gebruik maken van Jotun Kraftvask. Wanneer dit product aangebracht wordt op een glanzende ondergrond moet deze eerst mat worden geschuurd om te zorgen voor een betere hechting. Voor het aanbrengen kan een kwast, spuit of roller gebruikt worden. Om te voorkomen dat er stukjes vergeten worden moet de kwast, spuit of roller over de hele lengte gaan bij het aanbrengen. Bij ‘normaal’ gebruik is het verbruik zo’n 13 tot 15 vierkante meter per liter. Nadat het houtwerk behandeld is met Jotun Demidekk Strukturlasyr is het al na 6 uur stofdroog met een droogtijd tussen de lagen van ongeveer 8 uur. Als je nieuw hout gaat behandelen met de Strukturlasyr is het aangeraden om drie lagen aan te brengen voor het meest duurzame resultaat. Ook is het slim om nieuw en kaal hout eerst te behandelen met Jotun Visir Oljegrunning Klar. Wil je meer weten over de Jotun producten bij Scandinavischeverf.nl of heb je nog vragen over de Demidekk Strukturlasyr? Neem dan contact met ons op. Onze medewerkers staan klaar om advies te geven en vragen te beantwoorden.

Naast de Strukturlasyr verkopen wij van de Demidekk serie Jotun Demidekk Terrasslasyr, Jotun Demidekk Oljetackfarg, Jotun Demidekk Infinty Details, Jotun Demidekk Ultimate Helmatt en Jotun Demidekk Ultimate Tackfarg.

Extra informatie

Kleurwaaier

Jotun Transparante kleuren

Inhoud/Liter

10L, 1L, 3L

Dekking

Transparent

Locatie

Buiten

Toepassing

Snelle droging

Speciaal voor buiten gebruik

Voor grof gezaagd hout

UV Blokkerend

Specificaties

Kleurwaaier

Jotun Transparante kleuren

Inhoud/Liter

10L, 1L, 3L

Dekking

Transparent

Locatie

Buiten

Toepassing

5/5

Kwaliteitsproducten, soepele levering en ook nog eens goed advies over hoe de producten te gebruiken. Hier moeten wel vakmensen achter zitten.

- Jan R.

5/5

Mijn go-to website voor mijn favoriete verf en aanverwante producten. Altijd vlotte leveringen en nog nooit problemen gehad.

- Thomas H.

{{ reviewsTotal }}{{ options.labels.singularReviewCountLabel }}
{{ reviewsTotal }}{{ options.labels.pluralReviewCountLabel }}
{{ options.labels.newReviewButton }}
{{ userData.canReview.message }}

Dit heb je ook nodig!

12,10

5,75

51,23

6,10
Cookie melding
“Deze website maakt gebruik van “cookies” (tekstbestandjes die op jouw computer worden geplaatst) om de website te laten functioneren, de website te helpen analyseren om onze dienstverlening te verbeteren of voor marketing doeleindes.”.